• 0769297619
 • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
 • office@electricstation.ro
 1. CONDITII DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului www.electricstation.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditiilor enuntate mai jos.

Site-ul www.electricstation.ro este proprietatea Societatii Comerciale ELECTROCOSERV INDUSTRIALCui RO39043341, J23/1191/2018. 

Electricstation  are in proprietate si vinde catre clientul persoana fizica sau juridica, produsele expuse pe www.electricstation.ro si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. Pentru o utilizare corecta si in cele mai bune conditii a site-ului www.electricstation.ro se recomanda citirea cu o sporita atentie a acestor termeni si conditii.

Ne asumam dreptul de a efectua orice modificare asupra acestor prevederi, precum si orice modificare a site-ului, fara o notificare prealabila a utilizatorilor in acest sens. Societatea ELECTROCOSERV INDUSTRIAL nu va putea fi trasa la raspundere pentru erorile aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc.

Ne asumam dreptul de a nu onora comenzile plasate de catre clientii cu cel putin 3 comenzi anulate sau 3 comenzi refuzate, cat si clientilor care au o atitudine agresiva catre personalul site-ului www.electricstation.ro, fara a fi notificati in prealabil. Daca acei clienti vor insista sa plaseze comenzi noi, ne rezervam dreptul de a le sterge comenzile plasate pe electricstation.ro.

 1. Obiectul si acceptarea prezentului contract de vanzare

Prezentul Contract de vanzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul electricstation.ro Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor acestor termeni si conditii de catre client.  Acceptarea prezentului contract de catre client se face prin bifarea casutei “Accept Termeni si Conditii” si prin apasarea butonului “Plaseaza Comanda”.

electricstation.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentii termeni si conditii in orice moment. Versiunea aplicabila unei comenzi realizate este aceea in vigoare pe electricstation.ro la momentul la care s-a plasat comanda de catre client.

In cazul in care clientul este persoana juridica, momentul incheierii contractului este momentul emiterii facturii fiscale. Factura fiscala are statut de contract comercial. Facturile proforme si ofertele comerciale au valabilitate limitata la 7 zile de la emitere. Dupa acest termen isi pierd de drept orice fel de obligativitate comerciala sau contractuala. Comenzile neachitate si neridicate de la agentii de livrare se anuleaza.

 1. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul on-line www.electricstation.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.

Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi informat printr-un mesaj pe numarul de telefon trecut in comanda. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra. Electricstation.ro foloseste un sistem informatic de gestiune a stocurilor care se actualizeaza periodic, insa exista posibilitatea ca in cazul in care mai multi clienti lanseaza comanda in acelasi timp pe acelasi produs sa nu putem onora toate comenzile respective, din cauzastocului care este limitat.

“Confirmarea de inregistrare a comenzii primita de catre cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata online de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator de  confirmare a comenzii ce va specifica produsele cuprinse in comanda. 

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei)

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare -Cumparare.”

Plasarea unei comenzi pe site-ul Electricstation.ro nu garanteaza existenta tuturor produselor din următoarele motive:

– produsele afișate online nu mai există în stocul fizic din depozite (pierderi, erori stoc etc)

– produsele au un defect sau sunt incomplete, lucru care se poate descoperi in momentul procesarii comenzii.

 1. PREZENTAREA PRODUSELOR

Fotografiile produselor afisate in Electricstation.ro au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Cu toate acestea, electricstation.ro depune toate eforturile, avand o obligatie de mijloace si in masura posibilului, pentru ca produsele comandate sa arate exact ca cele afisate in fotografiile produselor afisate online, in particular in privinta formei, culorii si specificatiilor, sub rezerva pretului ales de client. Spre exemplu, pot aparea diferente la forma seii, culoarea unor accesorii, nuanta unui produs etc.

Echipa noastra incearca prin pozele si descrierea produselor afisate pe site sa ofere o imagine cat mai aproape de realitate a acestora. Totusi, culorile pe care le vedeti dumneavoastra depind de calitatile si setarile de culoare ale monitorulului utilizat, dar si de modificarile suferite in timpul prelucrarilor software. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente aparute intre imaginea de pe monitorul dumneavoastra si cea a produsului in sine.

 1. Pretul produselor

Preţurile produselor din magazine sunt date în lei şi conţin toate componentele preţului, inclusiv TVA, taxe vamale şi impozite,  insa nu includ cheltuielile de livrare. Cheltuielie de livrare vor fi mentionate in mod distinct in pagina de Finalizare comanda, in functie de adresa de livrare.

Preturile prezentate sunt valabile pana la revocarea lor, odata cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, in cazul in care vorbim despre o campanie promotionala, trebuie sa stiti faptul ca pretul produsului, prezentat online, este valabil doar in perioada specificata in site sau in limita stocului disponibil, dupa caz. In cazul unei perioade expres de valabilitate a unui anumit pret, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.

In situatia afisarii unui pret eronat, vom lua toate masurile pentru remedierea erorii cit mai curind posibil. Daca pretul va fi sub 30% din valoarea normala a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios si derizoriu, conform art 1665 Cod Civil, iar orice comanda facuta pe baza acestui pret va fi anulata.

Informaţia despre preţul de achiziţie al Produsului de pe pagina de web a magazinului este obligatorie din momentul primirii de către Client a unui e-mail de confirmare a acceptării comenzii plasate de acesta, pentru achiziţia produselor selectate. Respectivul preţ nu mai suferă modificări, indiferent de modificările de preţ din Magazin care mai pot avea loc după confirmarea comenzii prin mail.

Clientul va achita preţul Produselor comandate şi cheltuielile de expediţie, după cum doreşte:

a) prin ramburs, achitând firmei de curierat la livrare, cu excepția comenzilor în valoare de peste 5000 RON, acestea neputând fi achitate decât prin card bancar.

b) plata prin card prin intermediul serviciului autorizat MobilPay înainte de livrare.

În cazul în care Clientul alege plata online ca metodă de plată, lipsa confirmării plății de MobilPay, în termen de 2 zile de la plasarea comenzii, va duce la anularea comenzii. În acest caz, puteți plasa din nou o comandă și puteți alege o altă metodă de plată. Procesarea comenzii plătite prin plată electronică începe după confirmarea plății pentru produse în acest caz.

electricstation.ro îşi rezervă dreptul de a modifica preţul produselor aflate în Magazin, de a introduce în vânzare produse noi, de a desfăşura sau de a revoca acţiuni de promovare pe pagina de web a Magazinului, de a introduce pe aceasta modificări conforme cu prevederile legislatiei în vigoare, cu condiţia ca aceste modificări să nu încalce drepturile persoanelor care au încheiat contracte de vânzare a produselor oferite de Magazin înainte de efectuarea respectivelor modificări, sau a drepturilor persoanelor autorizate să participe la  o anume promoţie, conform principiilor acesteia, pe perioada desfăşurării sale.

 1. Garantia produselor

Toate produsele beneficiaza de garantia legala pentru lipsa de conformitate, conform dispozitiilor legale in vigoare.

De asemenea, produsele cumparate prin intermediul acestui site pot beneficia de garantia comerciala a producatorului. Astfel, daca este cazul, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului. ELECTROCOSERV INDUSTRIAL nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt oferite si deci va fi responsabilitatea celui care ofera aceasta garantie.

In cazul garantiei comerciale oferite de catre ELECTROCOSERV INDUSTRIAL aceasta este de 12-24 luni in functie de tipul produsului. Garantia comerciala este trimisa cumparatorului o data cu produsul achizitionat. Termenii garantiei sunt specificati in garantia respectiva.

Pentru acordarea garantiei comerciale, produsele trebuiesc insotite de factura si certificatul de garantie, accesoriile aferente (daca este cazul) cat si de ambalajele (cutiile) originale ale produselor.

Daca aceste conditii nu sunt respectate, dupa receptionare – se va face o evaluare a produsului, ELECTROCOSERV INDUSTRIAL rezervandu-si dreptul de a estima valoarea actualizata a produsului (intotdeauna se va comunica telefonic cu clientul valoarea rezultata in urma estimarii produsului).

In cazul expedierii unui produs catre service-pentru garantie, acesta trebuie sa soseasca exclusiv prin CURIERAT  si cu taxele de expediere achitate de catre client.

In cazul in care pentru produsul expediat la garantie se constata disfunctionalitati, vicii ascunse sau nereguli de functionare, conform garantiei, costurile de expeditie pentru coletul cu produsul reparat in perioada de garantie, va fi achitat sau rambursat de catre ELECTROCOSERV INDUSTRIAL

Pentru produsele trimise pentru garantie si la care nu se constata probleme acoperite de garantie, Clientul va suporta toate taxele de transport.

 1. Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau.

Primul pas in returnarea produsului (indiferent de motiv) este acela de a completa o CERERE DE RETUR. Ulterior trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastră de a va retrage din prezentul contract prin e-mail la office@electricstation.ro sau sa ne sunati la numarul de telefon: 0769297619.

Dupa ce primim coletul si il verificam, veti primi in contul bancar in lei/ron*(mentionat in cererea de retur) valoarea produsului returnat** in maxim 14 zile lucratoare din momentul receptionarii coletului la sediul electricstation.ro  Banii vor fi vizibili in contul furnizat in maximum 14 zile calendaristice, in functie de timpul de procesare al bancii.

*IMPORTANT:  Transferul banilor catre clienti, il putem efectua DOAR catre un cont bancar in LEI/RON si NU catre alte conturi in euro sau diverse valute. De retinut si ca banii vor aparea pe extrasul dvs. bancar, ca provin de la firma Noastra, deci NU cautati cu numele de electricstation.ro

**OPTIUNI RIDICARE/PRELUARE COLET RETUR:

In cererea de retur aveti 2 optiuni prin care coletul poate ajunge la noi:

1. Optiunea ” Printr-o firma de curierat “- bifand aceasta optiune veti trimite coletul catre noi, prin orice firma de curierat doriti (exceptie Posta Romana) DAR cu conditia sa achitati contravaloarea transportului direct firmei respective. Orice colet trimis cu plata transportului catre ELECTROCOSERV INDUSTRIAL va fi refuzat. 

*Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile, consumatorul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti. 

Prin aceasta ultima optiune, noi noi va vom restitui contravaloarea produsului achitat si returnat pentru ca dvs v-ati achitat taxa de transport pentru retur direct catre firma de curierat cu care ati trimis coletul la sediul nostru.

2. Optiunea “Doresc sa aduc eu coletul la sediul nostru” se refera la faptul ca dvs. veti aduce coletul la sediul nostru.

___________________________________________________________________

De retinut: In coletul pe care il trimiteti catre noi, va rugam sa treceti pe o foaie de hartie, numele dvs trecut in comanda cat si numarul de telefon folosit la acea comanda. Avem situatii in care, unele colete ajung fara eticheta si nu avem posibilitatea sa identificam ce client a trimis acel colet catre noi.

In masura posibilului, va recomandam sa utilizati ambalajul original, acest lucru limitind posibilitatea de deteriorare a bunului in timpul transportului.

Articolele 6 si 7 din Termeni si Conditii sunt aplicabile doar in conditiile in care clientul este persoana fizica, in conformitate cu legislatia romana aplicabila.

 1. Anularea comenzii

Clientul poate anula o comanda pana in momentul primirii unui email de notificare din partea noastra  ce il informeaza asupra livrarii comenzii. 

Comanda poate sa fie validata doar daca datele de contact si livrare sunt corecte, in caz contrar electricstation.ro isi rezerva dreptul de anulare a comenzii.

 1.  Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii prin completarea formularului de contact sau la numarul de telefon de pe pagina de contact.

 1. Drepturi de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului electricstation.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte opere originale – este proprietatea electricstation.ro si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si a drepturilor conexe. Folosirea fara acordul electricstation.ro a oricaror elemente enumerate mai sus, sau a altor opere originale, se pedepseste conform legilor in vigoare.

Electricstation.ro ofera utilizatorului un acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului electricstation.ro, fara acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@electricstation.ro

 1. Forta majora

Electricstation.ro, partenerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nicio intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Electricstation.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic de la Electricstation.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele electricstation.ro, erorile de operare, greva etc.

 1. Alte dispozitii

a) Legaturi catre alte site-uri

Electricstation.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura informativa, comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

b) Schimbari ale site-ului

Electricstation.ro  isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Electricstation.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

c) Date personale si securitate

electricstation.ro prelucreaza date cu caracter personal prin acest site.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPs) si depunde toate diligentele in acest sens. Cu toate acestea electricstation.ro nu poate sa isi asume responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de browser-ul dvs. sau probleme de securitate a conexiunii dvs de Internet.

 1. Modificarea termenilor

electricstation.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii fara indeplinirea unor alte formalitati. Atunci cand acesti termeni se vor modifica, electricstation.ro va notifica prin intermediul emailului si prin publicarea in prima pagina a siteului, a unui link care face trimitere la noua forma a prezentului document. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul notificarii sau al afisarii linkului privind schimbarile pe prima pagina a siteului implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

 1. Rezolvarea problemelor

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita telefonic apeland numarul: 0769297619

 1. Legea aplicabila

Prezentul contract este disponibil doar in limba romana, Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare.

X