• 0769297619
  • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
  • office@electricstation.ro

Datorita faptului ca industria sistemelor de panouri fotovoltaice este in continua dezvoltare si cererea creste an de an, la Electric Station suntem mereu in cautarea unor persoane specializate care sa contribuie la cresterea companiei si la prestarea de servicii de cea mai buna calitate pentru consumatori.

In acest sens compania noastra angajeaza persoane fizice specializate si pregatite in domeniul energiei electrice, in domeniul instalarii si montajului de panouri fotovoltaice sau cu pregatire in mentenanta acestor sisteme. Experienta in acest domeniu de activitate constituie avantaj, insa nu este obligatorie.

Pentru pozitia de electrician sisteme fotovoltaice este nevoie de executarea de lucrari specifice pentru instalarea structurii de montaj, a panourilor fotovoltaice, a invertoarelor, a retelelor de curent continuu sau de curent alternativ, dar si a tablourilor electrice si de racordare la instalatia electrica existenta. Pentru pozitia de montator de panouri fotovoltaice sarcinile implica pregatirea materialelor necesare pentru montare si montarea propriu-zisa a panourilor, folosirea echipamentelor si a masinilor pe santier, respectarea termenelor de executie si respectarea procedurilor specifice de lucru.

Electric Station se adreseaza inclusiv potentialilor parteneri instalatori. Astfel, persoanele juridice care au pregatirea si experienta pentru a instala echipamentele sistemelor fotovoltaice comercializate de catre compania noastra pot incheia parteneriate prin care sa presteze astfel de servicii de instalare a sistemelor fotovoltaice.

Obiectivul companiei noastre este de a oferi clientilor si consumatorilor promptitudine si calitate pentru fiecare sistem fotovoltaic instalat. Din acest punct de vedere la Electric Station suntem deschisi la astfel de colaborari de tipul parteneriatelor cu persoane juridice care activeaza in domeniul instalarii si montajului de panouri solare si de baterii pentru astfel de sisteme fotovoltaice. Toate echipamentele si accesoriile pentru sistemele de panouri fotovoltaice montate sunt din randul acelora comercializate de catre compania noastra.

In situatia in care detii pregatire si experienta in sisteme de panouri solare si esti in cautarea unui loc de munca intr-o echipa tanara si dinamica, nu ezita sa ne contactezi pentru o posibila viitoare colaborare. De asemenea, daca administrezi o firma care activeaza in domeniul instalarii si montajului de sisteme fotovoltaice si doresti o colaborare cu o companie in plina dezvoltare, te asteptam alaturi de compania noastra.

X