• 0769297619
 • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
 • office@electricstation.ro

Compania noastra asigura servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile pentru instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice pentru productia de energie electrica. Experienta in acest domeniu de activitate ne permite sa oferim sfaturile si indicatiile pentru a putea beneficia de fondurile nerambursabile puse la dispozitie de Programul Casa Verde Fotovoltaice.

Serviciile de consultanta acopera toate informatiile cu privire la ce presupune implementarea de catre persoanele fizice a unui proiect pentru instalarea unui sistem fotovoltaic de minimum 3 KW. Finantarea din aceste fonduri nerambursabile poate fi de cel mult 20000 de lei, finantare care poate reprezenta 90% din valoarea totala a proiectului. Contributia proprie pentru accesarea unor astfel de fonduri nerambursabile trebuie sa acopere doar 10%.

Pregatirea si experienta in obtinerea fondurilor nerambursabile in domeniul energiei obtinute prin intermediul sistemelor fotovoltaice ne recomanda pentru a oferi sfaturile necesare pentru aprobarea solicitarii de finantare si pentru implementarea cu succes a proiectului.


  Numele tău


  Adresa ta de email


  Subiect


  Alege serviciul dorit


  Mesajul tău (opțional)

  X