• 0769297619
  • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
  • office@electricstation.ro

LIVRAREA COMENZILOR

Produsele comandate pe site-ul nostru se livreaza prin firma de curierat rapid. La are incheiate contracte de colaborare , in termen de 1- 4 zile lucratoare de la confirmarea receptionarii comenzii pe e-mail si/sau sms.

Companiile de curierat care livreaza produsele comandate pe site-ul https://electricstation.ro/ sunt: 

  • Fan Courier

Costul transportului variaza in functie de greutatea si volumul produsului, dar si de localitatea de destinatie. Acesta este adus la cunostinta clientului in pagina de comanda. Confirmarea comenzii reprezinta acceptul clientului a costului de transport. 

Suma respectiva revine in totalitate firmei de curierat cu care colaboram pentru livrarea coletelor.

Va recomandam sa folositi o adresa de livrare la care sa puteti fi gasiti intre orele 9-17 de luni pana vineri (zile lucratoare) pentru ca in aceasta perioada se efectueaza majoritatea livrarilor.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau.

Puteti afla toate detaliile privind returnarea produselor accesand https://electricstation.ro/termeni-si-conditii sectiunea Dreptul de returnare a produselor. 

X