• 0769297619
 • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
 • office@electricstation.ro

Serviciile de proiectare acopera realizarea proiectului pentru a avea imaginea completa pentru amplasarea cea mai avantajoasa a tuturor panourilor fotovoltaice care vor fi parte a sistemului fotovoltaic ce urmeaza a fi montat. Proiectarea este etapa ulterioara stabilirii cu exactitate a locatiei unde se vor amplasa panourilor astfel incat acestea sa beneficieze de conditiile optime pentru functionare.

Proiectarea este foarte importanta pentru orice sistem de panouri fotovoltaice. Fara un proiect executat de specialisti, exista riscul ca instalarea sistemului de panouri solare sa nu ofere randamentul maxim, iar montajul sa nu fie executat in cea mai buna pozitie/locatie.

Tocmai de aceea, avand in vedere ca vorbim despre un proiect de anvergura si o investitie considerabila, este recomandat ca proiectarea sa nu lipseasca atunci cand a fost luata decizia de a instala panouri fotovoltaice pentru furnizarea energiei electrice. La Electric Station fiecare client poate beneficia de un serviciu de proiectare a sistemului de panouri fotovoltaice care sa reprezinte interesele clientului.


  Numele tău


  Adresa ta de email


  Subiect


  Alege serviciul dorit


  Mesajul tău (opțional)

  X