• 0769297619
  • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
  • office@electricstation.ro
Despre Noi

Electric Station este o companie care isi propune sa ofere clientilor o alternativa viabila

Electric Station este o companie care isi propune sa ofere clientilor o alternativa viabila, sustenabila si avantajoasa pentru furnizarea de energie electrica prin intermediul panourilor fotovoltaice. Suntem o echipa alcatuita din specialisti si ingineri autorizati in domeniul energetic si in instalarea panourilor fotovoltaice.

SERVICII

Cu o vasta pregatire si experienta in acest domeniu de activitate, ne propunem sa oferim clientilor nostri promptitudine si calitate pentru toate serviciile oferite.

Sisteme fotovoltaice

Acoperim toate etapele necesare pentru montarea si punerea in functiune a sistemelor fotovoltaice. De la etapa de proiectare, la etapa de montaj si pana la punerea in functiune a sistemului de panouri solare, toate acestea sunt etape asigurate de catre personalul companiei noastre. Indiferent daca vorbim despre consumatorii casnici sau despre cei industriali, gama de servicii pe care o oferim acopera toate nevoile consumatorilor.

Viziunea noastra este aceea de a oferi unui numar cat mai mare de clienti si de consumatori posibilitatea de a se bucura de independenta energetica oferita de sistemele de panouri fotovoltaice. Suntem intotdeauna informati cu privire la ultimele inovatii si progrese tehnologice in domeniul sistemelor energetice pe baza panourilor fotovoltaice. Colaboram doar cu furnizori renumiti si autorizati pentru panourile fotovoltaice instalate si pentru accesoriile aferente acestor sisteme energetice. Oferim servicii pentru instalarea atat a sistemelor fotovoltaice On-Grid, cat si pentru sisteme cu panouri solare Off-Grid.

services-004

Procesul nostru de lucru

Prin intermediul panourilor fotovoltaice este la indemana noastra sa ne imbunatatim viata si sa ne bucuram de confortul dorit,

Prin intermediul panourilor fotovoltaice este la indemana noastra sa ne imbunatatim viata si sa ne bucuram de confortul dorit, fara stresul costurilor aferente energiei electrice. In acelasi timp putem sa contribuim la o lume mai sustenabila din punct de vedere energetic. Electric Station isi propune sa ofere fiecarui client suportul necesar pentru a scapa de birocratia aferenta programului de fonduri nerambursabile pentru panouri fotovoltaice, dar si consultanta pentru a gasi cea mai viabila optiune in privinta sistemului de panouri fotovoltaice pe care urmeaza sa il instaleze.

Transparenta si promptitudinea definesc intreaga paleta de servicii pe care o punem la dispozitia clientilor care isi doresc ca in cel mai scurt timp sa se bucure de independenta energetica oferita de sistemele de panouri fotovoltaice. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii sau pentru o estimare de pret.

X