• 0769297619
 • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
 • office@electricstation.ro

Serviciile de management si instalare pentru sistemele de panouri fotovoltaice implica o gama diversificata de proceduri pentru ca sistemul fotovoltaic sa functioneze in parametrii optimi. In acest sens serviciile includ studiul de prefezabilitate pentru estimarea potentialului energetic, predimensionarea sistemului fotovoltaic si elaborarea documentatiei necesare pentru avizele specifice in vederea instalarii unui astfel de sistem energetic.

Alta categorie de servicii se refera la elaborarea si intocmirea documentatiei tehnice si a proiectului tehnic. Serviciile de coordonare a intregii activitati pentru demararea proiectului de instalare a sistemului fotovoltaic sunt regasite in cadrul acestor servicii de management.

Instalarea sistemelor fotovoltaice sunt serviciile care implica inspectarea locatiei si alegerea modului optim pentru amplasarea panourilor astfel incat acestea sa asigure randamentul maxim. Instalarea presupune de asemenea identificarea traseelor optime a cablurilor de curent si pregatirea acoperisului sau a locului unde se vor monta panourile solare. Fixarea fiecarui panou trebuie facuta cu maxima atentie. Instalarea inseamna inclusiv conectarea la reteaua electrica existenta, iar etapa finala implica punerea in functiune a noului sistem de panouri fotovoltaice instalat.


  Numele tău


  Adresa ta de email


  Subiect


  Alege serviciul dorit


  Mesajul tău (opțional)

  X