• 0769297619
 • Str. SIMBOLULUI 5A - Oras Bragadiru, Ilfov
 • office@electricstation.ro

Serviciile pentru intocmirea si elaborarea documentatiei pentru Avizul Tehnic de Racordare si pentru dosarul de prosumator se adreseaza consumatorilor care isi doresc sa scape de stresul de a completa formulare si de a obtine documentatia necesara instalarii unui sistem de panouri fotovoltaice.

Specialistii nostri in sisteme de panouri fotovoltaice si in documente necesare pentru astfel de sisteme se vor ocupa de completarea tuturor cererilor si a documentelor aferente unui astfel de demers. De asemenea, in cadrul acestor servicii sunt completate si fisele tehnice pentru panourile fotovoltaice si pentru invertorul care urmeaza a fi montate, dar si elaborarea schitei pentru sistemul fotovoltaic.

Documentatia pentru obtinerea Avizului Tehnic de Racordare este una stufoasa si poate pune probleme pentru persoanele care nu au experienta. Prin intermediul serviciilor oferite de compania noastra, in cel mai scurt timp intreaga birocratie aferenta completarii si depunerii documentatiei AC, ATR sau a dosarului prosumator va fi rezolvata. Lasa in seama noastra completarea si depunerea documentatiei necesare sistemelor de panouri fotovoltaice!


  Numele tău


  Adresa ta de email


  Subiect


  Alege serviciul dorit


  Mesajul tău (opțional)

  X